dimarts, 15 de març del 2011

Dimecres 23 d'abril

Menú: Aperitif +
Quîche au champignons + Tartifette Savoiarde
+ Dessert
Deu persones vam gaudir d'aquesta vetllada entre convidats habituals i altres que hi van assistir per primera vegada. El plat especial va estar "Tartiflette", l'especialitat francesa, amb els corresponents entrants i postres. A la sobretaula, els convidats van ser sorpresos amb un regalet de la casa i un joc on tothom es va mullar (ideomàticament parlant!).


* La Tartiflette és un plat típic de la Savoia francesa a base del formatge Reblochon, patates, bacon i crême frèche. Característica a les nits fredes dels Alps i s'acostuma a menjar després d'un esgotador dia de esquí...

1 comentari:

  1. Al proper sopar assistiran...

    Albert
    Andrew
    Aida
    Nuria
    Elies
    David
    Carme
    Núria

    Sarah (EEUU)
    Lorena

    ResponElimina